Tidsbegrenset tilbud: GRATIS flasker med utvalgte pakker

Hjem > Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

1. Introduksjon

Velkommen til vår nettbutikk.

Vi ber deg vennligst om å ta deg tid til å lese nøye gjennom de følgende vilkårene for bruk av tjenesten vår samt erklæringen vår om innsamling og bruk av personopplysningene dine, som gir detaljer om bruken din av nettsiden.

Ved å besøke og benytte deg av denne nettsiden, aksepterer du fullstendig våre vilkår for bruk. Ved å legge inn en bestilling via denne nettsiden, sier du deg enig i å ha lest og forstått vilkårene for bruk og er enig i at du vil imøtekomme dem fullt. Om du velger å ikke akseptere disse vilkårene for bruk av en eller annen grunn, så bør du avstå fra å besøke eller å bruke nettsiden vår og istedenfor kontakte oss for mer informasjon.

Vi forbeholder retten til å jevnlig oppdatere våre vilkår for bruk uten å informere kundene. De gjeldende vilkårene for bruk kan alltid finnes her.

Denne nettbutikken er eid av Spring Life Ltd. 86-90 Paul Street London EC2A 4NE United Kingdom.

Det nevnte selskapet er kontraktmotparten din i alle problemer relatert til dette spesifikke produktet.

2. Juridisk grunnlag for tjenesteavtale

Ved å bruke denne nettsiden garanterer du at du er minst 18 år gammel, du er myndig og har mulighet til å inngå en juridisk bindende avtale med selskapet vårt. Videre, du aksepterer vilkårene våre for bruk i sin fullstendighet. Dersom du ikke imøtekommer disse kravene, har du ikke tillatelse til å besøke eller bruke nettsiden vår og dens funksjoner, produkter eller tjenester.

VIKTIG! Å legge inn en bestilling for våre produkter eller tjenester er ulovlig for en person under 18 år eller en person som handler på vegne av andre myndige personer, og politiet kan anmelde den typen handlinger.

3. Personopplysninger

Vi beskytter dine personopplysninger og behandler dem som konfidensielle. Vi verken deler eller selger opplysningene dine til en tredjepart.

4. Varemerke og opphavsrett

Alt innholdet på denne nettsiden faller under opphavsretten og rettighetene er forbeholdt.

Informasjon på denne nettsiden, inkludert, men ikke begrenset til, tekst, bilder og lyd, kan ikke, utenom til privat bruk eller hvor det er spesifisert at det kan, bli kopiert, overført, distribuert eller lagret uten skriftlig samtykke fra Spring Life Ltd. Alle logoer, merker, selskapslogoer og varemerker brukt på denne nettsiden tilhører Spring Life Ltd. All bruk av våre varemerker er kun tillatt med skriftlig samtykke fra Spring Life Ltd.

Du har ikke tillatelse til å selge våre produkter til noen tredjeparter uten vårt skriftlige samtykke og slikt samtykke kan trekkes tilbake når som helst uten varsel. Alt mislighold vil bli anmeldt.

5. Akseptabel bruk av nettsiden

Å gå inn på eller bruke denne nettsiden med intensjon om a skade, nekte eller begrense tilgang til nettsiden er ulovlig. Å kopiere, lagre, overføre, sende, bruke, publisere eller distribuere materiale fra nettsiden eller å systematisk samle informasjon fra denne nettsiden på noen annen måte er forbudt uten skriftlig tillatelse.

6. Bruker-skapt innhold

Alt innhold skapt av brukerne på denne nettsiden tilhører eierne av denne nettsiden. Om du deler kommentarer, bilder, videoer eller på andre måte kommuniserer med denne nettsiden aksepterer du også at du gir eierne av denne nettsiden global, ikke-eksklusiv, royalty-fri rett til produksjon, oversettelse eller distribusjon av dette innholdet for eksisterende eller fremtidig kommersielle formål. Eksempler på dette inkluderer kundeutsagn, anmeldelser av produkter, svar på spørreundersøkelser etc.

7. Angre- og returrett

Vi tar ikke kosttilskudd eller pleieprodukter i retur av hensyn til hygienen og helsen til kundene våre. På alt annet tilbyr vi 30-dagers returrett, om produktet blir trygt returnert til oss i uåpnet tilstand og er egnet for videre salg.

Eventuell tvist vil bli håndtert i EU.

8. Garanti

Vi går god for kvaliteten på produktene våre. Vi anbefaler at du alltid følger instruksjonene på pakken.

9. Erklæring om forbehold

Du fraskriver deg herved alle rettigheter til å holde oss ansvarlig for skade, heftelser, tilleggskostnader som inkluder, men ikke er begrenset til, juridiske kostnader relatert til eller forårsaket av bruken av denne nettsiden eller produkter reklamert for på den. Du er herved påkrevd å kun bruke produktene våre på et vis som samsvar med sunn fornuft som så vel som alltid i samsvar med de gitte bruksanvisningene.

All informasjon på denne nettsiden eksisterer kun med formålet om å informere og er basert på subjektive anslag og vurderinger. Du skal ikke ta avgjørelser basert kun på informasjon du finner på denne nettsiden.

VIKTIG! Det er anbefalt at du alltid forhører deg med kvalifisert helsepersonell eller din egen lege med alle spørsmål om å gå ned i vekt, endre kostholdet ditt eller å ta slankepiller så vel som alle spørsmål om meningene og utsagnene uttrykt på denne nettsiden. Produktene våre blir ikke solgt med intensjonen om å helbrede, kurere eller ha noen medisinsk virkning og bør kun brukes av folk som allerede er sunne. Inntak og bruk av visse produkter kan være skadelig om satt i sammenheng med alkoholmisbruk, alvorlig overvekt, graviditet eller livsstilssykdommer. Om du skulle ønske å bruke andre preparater eller medisiner sammen med våre produkter, bør du alltid forhøre deg med legen din før du begynner å bruke produktene.

VIKTIG! Du tar derfor eneansvar for bruken av våre produkter. Vi er ikke ansvarlige om du opplever en virkning som er mindre markant enn forventet.

Alle produktene våre bør oppbevares trygt og langt vekk fra barn.

10. Brudd på vilkårene for bruk

Om du bryter vilkårene for bruk, forbeholder vi oss retten til å ta de steg eller handlinger vi føler er nødvendig, inkludert søksmål eller anmeldelse. På samme måte forbeholder vi oss retten til å sette på pause eller avslutte enhver avtale mellom deg og oss uten varsel om vi mistenker at du skader virksomheten vår eller forsøker å begå svindel.

11. Frakt og distribusjon

Vi sender alle produkter med DHL/Royal Mail/DPD innen 1-2 virkedager etter bestillingen din. Den anslåtte leveringstiden til Storbritannia er 3 virkedager etter bestillingen.

For resten av Europa forsøker vi å sende pakkene våre med internasjonale kurerselskaper innen 1-3 virkedager etter bestillingen din. Våre partnere gir pakkene til den lokale postmyndigheten, og etter det har vi ingen flere alternativer for å spore pakken inntil den endelige leveringen er gjort til deg.

Om du ikke mottar leveransen din innen 8 kalenderdager fra bestillingsdatoen bør du umiddelbart kontakte Spring Life Ltd. via nettsiden vår, så vi kan undersøke saken nærmere og forsøke å løse situasjonen fra vår side. Om vi ikke hører fra deg innen 14 dager fra tidspunktet når pakken blir sendt vil vi alltid anta at du har mottatt pakken din.

Frakten vil skje umiddelbart når produktene har blitt overført til frakt fra vårt lager. På dette tidspunktet har du eneansvar for å ha mottatt produktet.

LEGG MERKE TIL! Det er ikke uvanlige for lokale tollvesen og myndigheter å mer eller mindre med vilje holde igjen en leveransen til det lokale postkontoret, som kan forsinke leveransetidspunktet betraktelig og resultere i at våre økonomiske partnere sender en purrefaktura grunnet manglende betaling. Dette kan skje, selv om du ikke har mottatt produktene enda. Disse situasjonen er fullstendig utenfor vår kontroll.

12. Betaling

Bestillingene dine kan bli betalt med kredittkort.

13. Fraktkostnader

Fraktkostnader er alltid eksplisitt i bestillingsprosessen på nettsiden eller i vilkårene for bestilling eller kampanjesider. Fraktkostnader varierer avhengig av størrelse, opprinnelse og metode.

Fraktkostnadene inkluderer også kostnader for håndtering og pakking.

14. Priser

Det kan være feil i prisene våre og vi reserverer oss mot feiltrykk og utsolgte produkter.

Med mindre noe annet er nevnt så er alle prisen i lokalvaluta og inkluderer moms. Prisene kan endres på bakgrunn av skatteendringer eller pris eller feil i korrekturlesing etc.

Vi reserverer rettigheten til å endre prisene med umiddelbar virkning.

15. Kampanjer

De følgende reglene gjelder for alle kampanjer, rabatter og rabattkoder:

Rabattkoder kan kun brukes én gang per person og kan ikke kombineres med andre rabatter og kampanjer, inkludert gratis frakt.

Velkommen-tilbud og gratisprøvepakker kan kun bestilles én gang per person, og maksimum to ganger per husholdning.

Alle typer markedskampanjer avhenger av at produktene er på lager.

Tilbud er kun gyldig i syv dager, med mindre det står noe annet. Det er ikke mulig å bruke en kampanje, rabatt eller rabattkode etter du har fullført bestillingen din i nettbutikken.

Vi reserverer retten til å trekke tilbake en kampanje, rabatt eller rabattkode når som helst uten ytterligere advarsel eller informasjon om dette.

16. Bekreftelse på gyldig bestilling

Etter du har lagt inn en bestilling i nettbutikken vår vil programvaren vår automatisk sende deg en e-post som viser hvilke produkter du har bestilt. Om du ikke kan finne den, dobbeltsjekk spam-mappen din.

LEGG MERKE TIL! Vennligst vær klar over at den automatiske responsen ikke er en juridisk bindende bekreftelse på bestillingen hvor en avtale blir inngått. Det er kun en elektronisk anerkjennelse av at vi har mottatt bestillingen din. Vi reserverer retten til å modifisere eller kansellere bestillingen på bakgrunn av feiltrykk, tekniske problemer, mislykket leveranse eller lignende situasjoner.

Den endelige bestillingsbekreftelsen og fakturaen blir sent til deg sammen med varene du har bestilt.

Sarah’s Blessing er eid og drevet av:
Spring Life Ltd.
3rd Floor 86-90 Paul Street, London
England, EC2A 4NE

VÅRE PRODUKTER

KUNDESTØTTE

  • sales@sarahsblessing-no.com
  • 08:00 – 17:00
  • +47 800 24858

Opphavsrett © . Alle rettigheter reservert.