Tidsbegrenset tilbud: GRATIS flasker med utvalgte pakker
img

0

0

Hjem > Vår historie

Vår historie

Sarah’s Blessing fra bibelen til våre dager

Sara, kona til Abraham, var ufruktbar i 90 år. I 90 år led hun og håpet på en vellykket graviditet. Når hun omsider unnfanget, etter å ha blitt velsignet av Gud, kalte hun sønnen sin for Isak, som på hebraisk betyr – Vil fryde med latter.

Vår historie Vår historie
 • Vår historie

  På lignende måte, etter omtrent 90 år med status som et ulovlig stoff bærer nå CBD frukter, og forbedrer livene til millioner av mennesker.

 • Vår historie

  Sara sa «Gud har fått meg til å le. Og alle som hører dette, kommer til å le med meg». Og hun sa: «Hvem kunne sagt til Abraham at Sara skulle amme barn?» (Første Mosebok 21).

 • Vår historie

  Selv som en 90 år gammel mor kunne Sara amme sønnen sin Isak. Fascinerende nok har det nylig blitt oppdaget at cannabinoider forekommer naturlig i morsmelk. I tillegg til andre funksjoner beroliger de barnet og hjelper det med å slappe av, akkurat som de gjør med voksne.

Som navnet vårt avslører kommer inspirasjonen vår fra Sara sin historie, og målet vårt er viktig: å hjelpe mennesker med å lindre smertene og lidelsene sine så de kan leve livet fullt ut igjen, ved å introdusere dem til den naturlige velsignelsen som er CBD.

Hvorfor du bør velge
Sarah’s Blessing

Det fremste CBD-merket i EU

Sarah’s Blessing er eid og drevet av:
Spring Life Ltd.
3rd Floor 86-90 Paul Street, London
England, EC2A 4NE

VÅRE PRODUKTER

KUNDESTØTTE

 • sales@sarahsblessing-no.com
 • 08:00 – 17:00
 • +47 800 24858

Opphavsrett © . Alle rettigheter reservert.