Tidsbegrenset tilbud: GRATIS flasker med utvalgte pakker

Hjem > Regler for retur og erstatning

Regler for retur og erstatning

Vi tar det på alvor at kundene våre skal være fornøyde

Vi vil forsikre oss om at kundeopplevelsen din hos Sarah’s Blessing er så god som den kan være.

På denne siden kan du lese om hvordan du håndterer refusjon, skadede produkter og anger, og hvordan man skal håndtere det på riktig måte.

Vi gir refusjon for produkter returnert til oss

Om du ikke er fullstendig fornøyd med kjøpet ditt, gir vi deg muligheten til å sende det i retur til oss innen 30 dager etter du mottar det ved leveringsadressen din.

Alle produkter må sendes i retur i forseglet i original emballasje, i uåpnet, ubrukt og uskadd (om gjeldende) tilstand og være i stand til å bli solgt igjen. Flere typer varer kan ikke returneres, grunnet sikkerhetshensyn overfor kundene, som for eksempel mat og mattilskudd. Kontakt kundeservice om du har noen spørsmål om dette.

For å fullføre returen din trenger vi en kvittering eller bevis på kjøp.

Hvordan du sender et produkt i retur

Om du vil sende et produkt i retur, vennligst kontakt kundeservice. Kun når det er avtalt med et medlem av teamet vårt kan du sende det i retur.

Du må informere oss innen 30 dager fra du mottar produktet ditt at du vil sende det i retur. Etter avtalen er inngått må du sende det i retur til oss innen ytterligere 14 dager. Returkostnadene som påløper kunden kan ikke erstattes.

For å fullføre returen din trenger vi en kvittering eller bevis på kjøp.

Returadresse:

Swiss Mail Solutions GmbH
c/o Nathans Naturals
Eichenstrasse 1
3385 Gerersdorf
Österreich

Vennligst ikke send noe i retur til oss uten først å avtale dette med et medlem av kundeservice-teamet vårt.

Hvordan du håndterer skadede varer

Om produktet ditt er skadet vil vi gjerne sende et nytt produkt med en gang det opprinnelige produktet er mottatt og inspisert av oss. Vennligst kontakt kundeservice og send oss bilder av pakken og produktene inni.

Hvordan angre på et kjøp umiddelbart

Vennligst vær klar over at vi ikke tar betaling fra kredittkortet ditt før produktet er sendt fra lageret vårt. Om du vil avbestille før dette skjer, vennligst kontakt kundeservice umiddelbart så vil vi prøve å stoppe pakken fra å bli sendt.

Hvordan få refusjon

Når returen din er mottatt og inspisert vil kundeservice-teamet vårt kontakte deg for å gi deg beskjed om at vi har mottatt det returnerte produktet. Vi vil også gi beskjed om refusjonen din har blitt godtatt eller avvist. Om det blir godkjent vil refusjonen bli behandlet og kreditt vil automatisk bli gitt til kredittkortet ditt eller til din opprinnelige betalingsmåte, innen de påfølgende dagene.

Sen eller manglende refusjon

Om du ikke har mottatt refusjonen din enda, først sjekk bankkontoen din en gang til. Så kontakter du kortselskapet ditt, det kan ta litt tid før refusjonen blir offisielt notert. Så kontakter du banken din. Det tar ofte litt behandlingstid før en refusjon blir notert. Om du har gjort alt dette og fremdeles ikke mottatt refusjonen, vennligst kontakt kundeservice for ytterligere hjelp.

Gratis gaver og promoteringer kan ikke bli refundert eller returnert

Vi verken refunderer eller aksepterer retur på gratis eller promoteringsprodukter som ble gitt til deg gratis.

Har du noen spørsmål?

Vennligst ta kontakt med kundeservice for ytterligere hjelp.

Sarah’s Blessing er eid og drevet av:
Spring Life Ltd.
3rd Floor 86-90 Paul Street, London
England, EC2A 4NE

VÅRE PRODUKTER

KUNDESTØTTE

  • sales@sarahsblessing-no.com
  • 08:00 – 17:00
  • +47 800 24858

Opphavsrett © . Alle rettigheter reservert.