Tidsbegrenset tilbud: GRATIS flasker med utvalgte pakker
img

0

0

Hjem > OSS

Ofte stilte spørsmål


Hvor kan jeg finne bruksanvisning?

Vennligst se på den respektive produktsiden. Du kan finne all produktinformasjon der (ingredienser, fordeler, anvisning for bruk og fakta om tilskuddet). Fant du ikke svar på spørsmålene dine på våre produktsider? Vennligst ta kontakt med kundeservice. De hjelper deg gjerne med alle ytterligere spørsmål du kan ha om produktene.

Er produktene deres trygge?

Alle våre produkter er av høy kvalitet, utviklet av et team med eksperter. Vi bruker kun de beste ingrediensene, som vi får fra partnerne våre som har et tydelig fokus på sikkerhet og naturvern og som kun gir oss 100 % naturlige, økologiske ingredienser av høyest kvalitet. Alle våre produkter er nøye testet og inspisert for å gi kundene våre kun produkter av høyeste kvalitet.

Kan jeg bruke produktene når jeg er gravid/ammer/på medisiner?

Vi anbefaler at du alltid forhører deg med kvalifisert helsepersonell om spørsmål du har om bruken av produktene våre i kombinasjon med medisiner. Bruk av visse av våre produkter kan være skadelig under graviditet og amming, du bør alltid forhøre deg med legen din før du begynner å bruke våre produkter.

Har dere noen fysiske butikker?

Nei, produktene våre er kun tilgjengelig på nett.

Har CBD-produkter helbredende virkninger?

Vi er ikke autorisert til å komme med påstander om helsevirkningen. De tilbudte produktene er ikke tiltenkt å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre sykdom. Om du har spørsmål om medisinsk anvendelse og virkningsområdene til CBD-produkter, vennligst forhør deg på nettet (for eksempel på http://www.cannabis-med.org/) eller spør legen eller apotekeren din. Alle utsagnene på denne nettsiden er uten noen form for garanti for virkningen.

Forårsaker økologisk CBD-olje bivirkninger?

Hamp er regnet for å stort sett være trygt, derfor bør det ikke være noen betydelige bivirkninger, men vi kan ikke fullstendig utelukke dem ettersom det avhenger av hvordan kroppen din tolererer og tilpasser seg til disse kosttilskuddene. Vi anbefaler at du forhører deg med legen din før du bruker et hvilket som helst kosttilskudd, inkludert vår økologiske CBD-olje.

Sarah’s Blessing er eid og drevet av:
Spring Life Ltd.
3rd Floor 86-90 Paul Street, London
England, EC2A 4NE

VÅRE PRODUKTER

KUNDESTØTTE

  • sales@sarahsblessing-no.com
  • 08:00 – 17:00
  • +47 800 24858

Opphavsrett © . Alle rettigheter reservert.