Tidsbegrenset tilbud: GRATIS flasker med utvalgte pakker

Hjem > Personvernerklæring

Personvernerklæring

Informasjonen din er trygg hos oss

Denne personvernerklæringen har blitt satt sammen for å bedre tjene de som er bekymret for hvordan deres personopplysninger blir brukt på nettet. Personopplysninger er informasjon som kan bli brukt på egenhånd eller i kombinasjon med annen informasjon for å identifisere, kontakte eller lokalisere en enkelt person, eller for å identifisere et individ i kontekst. Vennligst les personvernerklæringen vår nøye for å få en klar forståelse for hvordan vi samler, bruker, beskytter eller på annen måte håndterer personopplysningene dine i sammenheng med nettsiden vår.

1. Hvilke personopplysninger samler vi fra personer som besøker bloggen, nettsiden eller appen vår?

Når du bestiller eller registrerer deg på nettsiden vår, som det passer seg, kan du bli bedt om å oppgi navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer, kredittkortdetaljer eller andre detaljer for å bedre opplevelsen din.

2. Når samler vi opplysninger?

Vi samler opplysninger fra deg når du registrerer deg på nettsiden vår, legger inn en bestilling, abonnerer på nyhetsbrevet, fyller ut et skjema, sender inn en forespørsel til kundeservice eller fyller inn opplysninger på nettsiden vår.

3. Hvordan bruker vi opplysningene dine?

Vi kan bruke opplysningene vi samler fra deg når du registrerer deg, gjennomfører en handel, abonnerer på nyhetsbrevet vårt, svarer på en undersøkelse eller markedskommunikasjon, beveger deg rundt på nettsiden eller bruker visse andre funksjoner på nettsiden på følgende måter:

Når du kjøper noe fra butikken vår, som en del av kjøps- og salgsprosessen, samler vi inn personopplysningene du gir oss slik som navnet, adressen og e-postadressen din. Når du ser deg om i butikken vår, vil vi også automatisk motta datamaskinen din sin internett protokoll-adresse (IP) for å gi oss informasjon som hjelper oss med å finne ut hvilken nettleser og hvilket operativsystem du bruker. Med din tillatelse kan vi også sende deg e-poster om vår butikk, nye produkter og andre oppdateringer.

4. Samtykke

Hvordan får dere min samtykke?

Når du gir oss personopplysninger for å fullføre en transaksjon, verifiserer kredittkortet ditt, legger inn en bestilling, avtaler frakt eller sender en leveranse i retur, antyder vi at du samtykker til at vi samler dem og bruker dem spesifikt kun til det formålet. Om vi spør etter personopplysninger for en sekundær grunn, som markedsføring, vill vi enten spørre deg direkte for å få ditt uttrykte samtykke eller gi deg mulighet til å si nei.

Hvordan trekker jeg tilbake samtykket mitt?

Om du, etter du har meldt deg inn, endrer mening, kan du trekke tilbake samtykket ditt for kontakt fra oss, for fortsatt innsamling, bruk eller offentliggjøring av dine opplysninger, når som helst, ved å kontakte oss.

5. Hvordan beskytter vi opplysningene dine?

Vi gjennomfører ikke sårbarhetsskanning og/eller skanning til PCI-standarder. En ekstern betalingsportal som møter PCI-standardene håndterer alle transaksjoner med betalingskort. Vi bruker ikke malwareskanning. Dine personopplysninger er oppbevart bak sikre nettverk og er kun tilgjengelig for et begrenset antall personer som har spesielle tilgangsrettigheter til disse systemene, og er under krav om å holde opplysningene konfidensielle. I tillegg blir all betalings-/sensitiv informasjon du gir oss kryptert via Secure Socket Layer-teknologi (SSL). Vi implementerer en rekke sikkerhetstiltak når en bruker legger inn en bestilling, fyller inn, sender inn eller søker innsyn i sine opplysninger for at personopplysningene dine skal være sikre. Alle transaksjoner blir behandlet gjennom en leverandør av en portal og blir ikke lagret eller behandlet på våre servere.

6. Offentliggjøring

Vi kan offentliggjøre personopplysningene om loven krever at vi gjør det eller om du bryter med vilkårene våre for bruk.

7. Tredjepartstjenester

Tredjepartsleverandører brukt av oss vil generelt sett kun samle, bruke og avsløre opplysningene til den grad der nødvendig for å la dem utføre tjeneste de leverer til oss. Men, visse leverandører av tredjepartstjenester, slik som betalingsportaler og andre som behandler betalingstransaksjoner, har sine egen personvernerklæring for opplysningene vi er pålagt å gi til dem for din transaksjoner relatert til kjøp. For disse leverandørene anbefaler vi at du leser deres personvernerklæringer så du kan forstå hvordan personopplysningene dine vil bli håndtert av disse leverandørene. Vær spesielt oppmerksom på at visse leverandører kan være i eller ha tjenester som faller under en annen jurisdiksjon enn både deg eller oss. Så, om du velger å fortsette en transaksjon som involverer tjenestene til en leverandør av tredjepartstjenester, kan opplysningene dine falle under lovgivningen i de(n) juridiksjon(ene) hvor den tjenesteleverandøren eller tjenestene deres er.

Vi verken selger, bytter eller på noen annen måte overfører personopplysningene dine med mindre vi gir brukerne forvarsel. Dette inkluderer ikke webhostingpartnere eller andre parter som assisterer oss med driften av nettsiden vår, gjennomføringen av virksomheten vår eller å betjene brukerne våre, så lenge disse partene sier seg enig i å holde disse opplysningene konfidensielle. Vi kan også frigi opplysninger når frigjøringen er for å adlyde loven, håndheve retningslinjene for nettsiden vår eller beskytte våre eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet. Men, personopplysninger som ikke er identifiserbare kan bli gitt til andre parter for markedsføring, reklame eller annen bruk.

Når du forlater butikken vår sin nettside eller blir vist videre til en tredjepartsnettside eller -applikasjon, så er du ikke lenger styrt av denne personvernerklæringen eller nettsiden vår sine vilkår for bruk.

8. Utgående lenker

Når du klikker på lenker på butikken vår, kan de føre deg vekk fra vår nettside. Vi står ikke til ansvar for personvernspraksisen til andre nettsider og oppfordrer deg til å lese deres personvernerklæringer.

Vi hverken inkluderer eller tilbyr tredjepartsprodukter eller -tjenester på nettsiden vår. Googles krav for reklamering kan bli oppsummert av Google’s Advertising Principles. De eksisterer for å gi brukeren en positiv opplevelse.

Vi bruker Google AdSense Advertisting på vår nettside. Google, som en tredjepartsleverandør, bruker informasjonskapsler for å levere reklame på siden vår. Google sin bruk av DART-informasjonskapselen gjør at de kan tilby reklame til brukerne våre basert på deres tidligere besøk til siden vår og andre sider på nettet. Brukerne kan velge seg vekk fra bruk av DART-informasjonskapselen ved å besøke Google Ad and Content Network sin personvernerklæring.

Vi har implementert det følgende:

Vi, sammen med tredjepartsleverandører som Google, bruker førstepartsinformasjonskapsler (som Google Analytics-informasjonskapsler) og tredjeparts informasjonskapsler (som DoubleClick-informasjonskapselen) og andre tredjeparts-identifikatorer sammen for å samle informasjon om bruker interaksjoner med reklame og andre reklametjenestefunksjoner som de relaterer til vår nettside.

Å velge seg vekk:

Brukere kan sette preferanser for hvordan Google reklamerer til deg ved bruk av innstillinger-siden til Google Ads. Alternativt kan du velge deg ut ved å besøke Opt Out-siden til Network Advertising Initiative eller ved å bruke Google Analytics sin Opt Out-utvidelse til nettlesere.

9. Sikkerhet

Vi tar rimelige steg for å beskytte personopplysningene dine og følger industriens beste praksiser for å forsikre at den ikke havner på avveie, blir misbrukt, sett, avslørt, endret eller ødelagt. Om du gir oss kredittkortdetaljene dine blir de kryptert ved bruk av Secure Socket Layer-teknologi (SSL) og lagret med AES-256-kryptering. Selv om ingen overføringsmetode over internett eller elektronisk lagring er 100 % sikker følger vi alle PCI-DSS krav og implementerer andre generelt aksepterte industristandarder.

10. Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små filer som en nettside eller tjenesteleverandørene til siden overfører til datamaskinen din sin harddisk gjennom nettleseren din (om du tillater det) som gjør at nettsiden eller tjenesteleverandørens systemer kan kjenne igjen nettleseren din og å fange opp og huske visse opplysninger. For eksempel bruker vi informasjonskapsler for å huske og behandle produktene i handlekurven din. De blir også brukt for å hjelpe oss med å forstå preferansene dine ut ifra tidligere eller nåværende aktivitet på nettsiden som lar oss forbedre tjenesten vi tilbyr deg. Vi kan også bruke informasjonskapsler som hjelper oss med å samle sammen informasjon om trafikk på siden og interaksjon med siden så vi kan tilby en bedre nettsideopplevelse og verktøy i fremtiden.

Vi bruker informasjonskapsler for å:

Du kan velge at datamaskinen din skal advare deg hver gang en informasjonskapsel blir sendt, eller så kan du velge å skru av alle informasjonskapsler. Du kan gjøre dette gjennom innstillingene til nettleseren din. Ettersom hver nettleser er ulik, se i hjelpmenyen til nettleseren for å lære den korrekte måten å endre på innstillingene for informasjonskapsler. Om brukere skrur av informasjonskapsler i nettleseren sin: Om du skrur av informasjonskapsler skrur du av noen av funksjonene til nettsiden.

11. Tillater nettsiden vår tredjeparts-atferdsanalyse?

Det er også viktig å bemerke at vi tillater tredjeparts-atferdsanalyse.

COPPA (Children Online Privacy Protection Act). Når det kommer til innsamlingen av personopplysninger fra barn under 13 år, gir Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) kontrollen til foreldrene. Forbrukerrådet i USA håndhever COPPA-regelen, som legger fram hvilke steg de som drifter nettsider eller nettjenester må gjøre for å beskytte barns privatliv og sikkerhet på nettet. Vi markedsfører ikke spesifikt mot barn under 13 år.

12. Praksis for legitim bruk av opplysninger

Regelverket for legitim bruk av opplysning utgjør grunnstenene i lovene som håndterer privatliv i USA og konseptene de inkluderer har bidratt til å fremme utviklingen av lover rundt personvern over hele verden. For å forstå regelverket rundt bruk av opplysning er det viktig å skjønne hvordan de kan brukes uten å bryte med lovverket som beskytter personlig informasjon.

For å sammenfalle med lovverket tar vi de følgende grepene om et sikkerhetsbrudd skulle forekomme:

Vi følger også prinsippet som krever at individer har retten til å ta juridiske skritt mot de som samler inn og behandler informasjon dersom de ikke holder seg innenfor lovens rammer. Dette prinsippet krever ikke bare at individer har rettigheter som kan påtvinges de som bruker informasjonen, men også at individer har muligheten til å gå til retten eller til statlige organer for å etterforske eller saksøke i tilfeller med mislighold fra de som behandler informasjonen.

13. CAN-SPAM Act

The CAN-SPAM Act is a law that sets the rules for commercial email, establishes requirements for commercial messages, gives recipients the right to have emails stopped from being sent to them, and spells out tough penalties for violations.

Vi samler inn e-postadressen din for å:

For å være i samsvar med CAN-SPAM, sier vi oss enige til det følgende:

14. Endringer i denne personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæring når som helst, så vennligst se over den ofte. Endringer og forbedringer får virkning umiddelbart når de blir lagt ut på nettsiden. Om vi gjør betydelig endringer til denne erklæringen vil de varsle deg her om at den har blitt oppdatert, så du er klar over hvilke opplysninger vi samler, hvordan vi bruker dem, og under hvilke omstendigheter, om det er noen, hvor vi bruker eller offentliggjør dem. Om butikken vår blir kjøpt opp eller fusjonert med et annet selskap kan opplysningene dine bli overført til de nye eierne slik at vi kan fortsette å selge produkter til deg.

15. Spørsmål og kontaktinformasjon

Om du vil ha tilgang til, rette, endre eller slette noen personopplysning vi har om deg, legge inn en klage, eller bare vil ha mer informasjon kontakt vår medarbeider med ansvaret for at vi følger lover relatert til personvern på sales@sarahsblessing.com eller med e-post til:

Spring Life Ltd. 86-90 Paul Street London EC2A 4NE

+47 800 24858

Ta kontakt med kundeservice.

Sarah’s Blessing er eid og drevet av:
Spring Life Ltd.
3rd Floor 86-90 Paul Street, London
England, EC2A 4NE

VÅRE PRODUKTER

KUNDESTØTTE

  • sales@sarahsblessing-no.com
  • 08:00 – 17:00
  • +47 800 24858

Opphavsrett © . Alle rettigheter reservert.